© 2017 Victor Prebor 3 Architecture LLC

Walding Residence

 

 

This is the first phase of a major residential addition and renovation. An existing sun room was removed to facilitate a new master suite. A principal feature of the master bath is a full wall-to-wall, floor-to-ceiling glass wall opening up views to a new private garden.  A floating vanity and mirrors enhances the indoor outdoor feel of the space.  An added luxury is a large sunken steam room/shower.  The master bath includes a private laundry area with a stacked washer and dryer and concealed prep counter. A urinal and toilet are behind a frosted glass screen wall. The master bedroom features a stepped-ceiling design which added four feet to the eight-foot ceiling of the original space. The new his/her closets are accessible from full-glass doors mounted with barndoor hardware.

the Walding residence